Cookie voorkeuren

Privacy is belangrijk voor ons, daarom heeft u de mogelijkheid om bepaalde vormen van opslag uit te schakelen die mogelijk niet noodzakelijk zijn voor de basiswerking van de website. Het blokkeren van categorieën kan uw ervaring op de website beïnvloeden. Meer informatie

Accepteer alle cookies

Deze items zijn vereist om de basisfunctionaliteit van de website mogelijk te maken.

Always active

Deze items worden gebruikt om advertenties weer te geven die relevanter zijn voor u en uw interesses.

Met deze items kan de website de keuzes die u maakt onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, persoonlijkere functies bieden.

Deze items helpen de websitebeheerder te begrijpen hoe de website presteert, hoe bezoekers omgaan met de site en of er mogelijk technische problemen zijn.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bulten Toiletverhuur

Een mobiel toilet nodig? Een mobiel toilet als tijdelijke toiletvoorziening is uitermate geschikt voor zowel bouwprojecten als evenementen. De toiletten hebben geen rioolaansluiting nodig en zijn daardoor op iedere plek inzetbaar. De toiletten worden wekelijks of (indien gewenst) tweewekelijks gereinigd.

Toilet aanvragen?

Vul onderstaand formulier in. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets verkeerd met jouw aanvraag. Probeer het opnieuw.

Waarom een toilet huren bij Bulten Bouwmaterieel?

  • Bestellen en opzeggen eenvoudig via WhatsApp (0314-626167)
  • Snelle levertijden in de regio
  • Reiniging in eigen beheer
  • Eigen bezorgservice
  • Scherpe tarieven

Hoe werkt het huren van een mobiel toilet?

Je besteld een mobiel toilet eenvoudig via het contactformulier, per e-mail (verhuur@bultenmaterieel.nl), telefonisch of via WhatsApp (0314-626167). Opzeggen gaat op dezelfde manier via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp.

Wat zijn de voordelen van een mobiel toilet?

  • Geen aansluiting op riolering vereist
  • Wekelijks of tweewekelijks gereinigd
  • Toilet voorzien van wastafel
  • Afmetingen 121 x 112 x 223 cm of 100 x 100 x 225 cm (lxbxh)

Wat moet ik doen bij schade aan een mobiel toilet?

Bij schade of diefstal aan een mobiel toilet neemt u contact op met onze verhuur afdeling (0314-626167). Maak altijd foto's zodat de opgelopen schade vastgelegd wordt. Wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een oplossing komt.

Wat kost het huren van een mobiel toilet?

Een mobiel toilet kost bij een huurperiode van 4 weken en tweewekelijkse reiniging €15,- per week. Bij een huurperiode van 4 weken en wekelijkse reiniging is dat €22,- per week. Wilt u een toilet huren voor een weekend of evenement dan kost dat €60,-, afhankelijk van het aantal dagen.

Prijzen zijn inclusief transport van halen en brengen en exclusief eenmalig €7,- verzekeringskosten. Het eigen risico bij beschadiging, diefstal, etc. is €250,-

Kan ik als particulier ook een toilet huren?

Ja, het is voor particulieren ook mogelijk om een toilet te huren. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen zakelijke of particuliere klanten. Let wel op de minimale huurperiode. Prijzen zijn altijd exclusief BTW.

Geldt er een minimale huurperiode?

Er geldt een minimale huurperiode van 4 weken. Het is wel mogelijk om voor een kortere periode dan 4 weken een toilet te huren, er wordt echter altijd minimaal voor 4 weken in rekening gebracht. Voor vaste zakelijke klanten kan de minimale huurperiode afwijken.

Tel: 0314 - 626160