Cookie voorkeuren

Privacy is belangrijk voor ons, daarom heeft u de mogelijkheid om bepaalde vormen van opslag uit te schakelen die mogelijk niet noodzakelijk zijn voor de basiswerking van de website. Het blokkeren van categorieën kan uw ervaring op de website beïnvloeden. Meer informatie

Accepteer alle cookies

Deze items zijn vereist om de basisfunctionaliteit van de website mogelijk te maken.

Always active

Deze items worden gebruikt om advertenties weer te geven die relevanter zijn voor u en uw interesses.

Met deze items kan de website de keuzes die u maakt onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, persoonlijkere functies bieden.

Deze items helpen de websitebeheerder te begrijpen hoe de website presteert, hoe bezoekers omgaan met de site en of er mogelijk technische problemen zijn.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Rups bouwkraan

Bulten Bouwmaterieel is al jaren specialist in mobiele bouwkranen en we blijven onze producten ontwikkelen. Zo rolde deze prachtige bouwkraan op rupsonderstel onlangs uit de werkplaats.

Deze volledig in eigen huis ontwikkelende bouwkraan is geschikt voor gebruik op vrijwel iedere ondergrond en binnen enkele minuten bedrijfsklaar.
Offerte aanvragen

Elektromobiele bouwkraan

De elektromobiele bouwkraan is een aanwinst op iedere bouwplaats. Bulten Bouwmaterieel heeft diverse elektromobiele onderwagens ontwikkeld, zowel 2- als 4-wiel aangedreven.

Met een minimale opbouwtijd en eenvoudig verrijdbaar onderstel is de bouwkraan enorm flexibel. De bouwkraan op elektromobiel onderstel bespaart daardoor tijd en geld.
Offerte aanvragen

Mobiele bouwkranen

systeemsteiger op krappe bouwplaats

Elektromobiel onderstel

Een bouwkraan op elektromobiel onderstel is flexibel inzetbaar, makkelijker te transporteren en beter te manoeuvreren op krappe bouwplaatsen.
Systeemsteiger bij de bouw van een nieuwe woning

Rups onderstel

Een bouwkraan op rupsonderstel is rechtop verrijdbaar op vrijwel iedere ondergrond en snel te verplaatsen naar een andere plek op de bouwplaats.
Systeemsteiger bij de bouw van een bedrijfspand

Aanhanger onderstel

Een bouwkraan op aanhanger-onderstel verplaats je achter de werkbus of SUV. Hierdoor is de aanhangerkraan zelfs te gebruiken bij meerdere projecten op één dag.

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We reageren zo snel mogelijk!
Oeps! Er is iets verkeerd gegaan bij het indienen van het formulier.
Layher Ssysteemsteiger verhuur Bulten Bouwmaterieel bij nieuwe woning