Cookie voorkeuren

Privacy is belangrijk voor ons, daarom heeft u de mogelijkheid om bepaalde vormen van opslag uit te schakelen die mogelijk niet noodzakelijk zijn voor de basiswerking van de website. Het blokkeren van categorieën kan uw ervaring op de website beïnvloeden. Meer informatie

Accepteer alle cookies

Deze items zijn vereist om de basisfunctionaliteit van de website mogelijk te maken.

Always active

Deze items worden gebruikt om advertenties weer te geven die relevanter zijn voor u en uw interesses.

Met deze items kan de website de keuzes die u maakt onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, persoonlijkere functies bieden.

Deze items helpen de websitebeheerder te begrijpen hoe de website presteert, hoe bezoekers omgaan met de site en of er mogelijk technische problemen zijn.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Voorloper 2,5 T - 8 mm x 3 meter - Veiligheidshaak

Maak kennis met de Delta Voorloper 2,5 T - 8 mm x 3 meter met Veiligheidshaak. Deze hoogwaardige voorloper is ontworpen met oog voor betrouwbaarheid en veiligheid die u nodig heeft bij uw zware hijstaken.

Kenmerken van de Delta Voorloper:

  • Draagvermogen: Met een robuuste constructie en een indrukwekkend draagvermogen van 2,5 ton kunt u met vertrouwen zware ladingen tillen en verplaatsen.
  • Duurzaam en betrouwbaar: De Delta Voorloper is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, waardoor hij bestand is tegen slijtage en langdurige prestaties levert, zelfs in veeleisende werkomgevingen.
  • Veiligheidshaak: De veiligheidshaak zorgt voor een stevige en betrouwbare bevestiging van uw lading, hierdoor kan de lading niet losraken tijdens het hijsen.
  • Flexibele lengte: Met een lengte van 3 meter biedt deze voorloper voldoende ruimte om uw lading op te tillen en te positioneren zonder concessies te doen aan de veiligheid.

Meer informatie of persoonlijk advies? Neem contact op met onze specialisten of vraag een offerte aan.

Productspecificaties

Aantal schalmen: 111 stuks

Haaksoort: Veiligheidshaak

Inkortklauw: Ja

Lengte: 3 meter

Schalmdikte: 8 mm

Schalmlengte: 24 mm

Sterkteklasse: Grade 100

WLL single: 2500 kg

Video

Documenten & Downloads

Gerelateerde producten

Geen producten geselecteerd